De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Wist je dat bijna elk fruit op de BBQ kan? Heerlijk als toetje of lekker als hapjes bij de borrel. Stevig fruit zoals ananas kan wat langer op de BBQ, maar fruit zoals peer zijn is al in een paar minuten klaar.
Elke dag stelt iedereen zich dezelfde vraag: wat eten we vandaag? Verschillende mogelijkheden zijn er te bedenken, in dit artikel geven we een herkenbaar beeld van de context van deze belangrijke vraag.
Pure smaken in combinatie met perfecte garing en sappig vlees, daar kunnen we erg van genieten. Kalkoen & Frites is een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost.
Deze week: een heerlijk recept van een salade met gebakken rosbief. Te eten als lunch op zondagmiddag of als een makkelijk en snel diner op de warme zomeravond. Stokbroodje met kruidenboter erbij en smullen maar!
Altijd handig een recept voor tomatensoep als er een keer onverwacht bezoek voor de deur staat. Of als je iets te lang lekker lui van de zon in de tuin hebt genoten. In een handomdraai en toch zelf gemaakt.
Pulled pork is een traditioneel Amerikaans gerecht voor op de BBQ. Gaar het varkensvlees langzaam op een lage temperatuur totdat het zo zacht is dat je het met twee vorken uit elkaar kan trekken (pullen).
Rolande komt deze keer met een bijzondere roerbakschotel met Oosterse finishing touch. Een heerlijk snel gerecht op een drukke dag.
Rolande geeft haar eigen persoonlijke draai aan het zeer traditionele, maar niet minder lekkere biefstukje. Probeer het maar eens, wij zijn ervan overtuigd dat het heerlijk zal smaken!
Knapzakje voor op de bbq, een gerecht voor vier personen. Dit gerecht kan van te voren worden klaargemaakt, het hoeft alleen verwarmd te worden op de barbecue. Natuurlijk kun je het vlees ook vervangen door een stevige vissoort.